Piyasa değeri tam tamına 10 milyon lira

Piyasa değeri tam tamına 10 milyon lira Piyasa değeri tam tamına 10 milyon lira
A- A+
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı birimlerinden olan ve son aylarda yaptıkları başarılı operasyonlarla adından sık sık bahsettiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yine çok başarılı bir operasyona imza attılar.

Bir tırın dorsesinde yapılan aramada piyasaya değeri yaklaşık olarak 10.000.000 (on milyon) Türk Lirası olan toplam 5.150.000 dal boş makaron ele geçirdiler.

Konu ile ilgili Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; "24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 15:30 sıralarında A.E.T. (28) isimli şahsın sevk ve idaresindeki çekici ve bu çekiciye bağlı bulunan dorsede yapılan aramalar neticesinde geçersiz bandrollü ve bandrolsüz olmak üzere piyasaya değeri yaklaşık olarak 10.000.000 Türk Lirası olan toplam 5.150.000 dal boş makaron ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak F.O. (30) isimli şahıs şüpheli olarak alınan ifadesi ve tamamlanan sair işlemler sonrasında Şube Müdürlüğümüzden serbest bırakılmıştır.

Olayla ilgili olarak A.E.T. (28) isimli şahıs şüpheli olarak alınan ifadesi ve tamamlanan sair işlemler sonrasında sevk edildiği adli mercilerce  “Adli Kontrol” kararı ile serbest bırakılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler